As soon as i came to turn a corner my car stops. I tryed to turn it back on and it cranks over but doesnt start. I checked the fluids and the oil was below low can this be why is shut down?? NEED HELP PLEASE

It started but when given gas it would die sound like sucking a lot of air

also the lft turn signal is blinking very fast..could it be a ground

My car is making a rattling sound

where can I get new springs or have them made

I haven't driven my car since may 2013 so recently i gave it a jumpstart with my jumpstarter in it started up -- i only drive it for about 15 min then i park it , when i came back the next day in started it up all i just heard was this clicking noise - so i jump started it again drove it for about 20 min came back the next day and it wouldnt start up all i heard was this clicking noise again- i do know if it was the alnerntor i wouldnt even hear the clicking noise at all(in i did get a new starter back then so i know its not that)so is this battery dead???? are does it just need to be fully charged up??? and did the battery die down cos it was sitting for so long???

my car lighter won't work. I need to charge my phone it won't work.

When I am driving and speed up I hear a rattleing sound and today for the frist time I put it n reverse and I heard a rattleing sound then it went away.

My car sputters when I first start it and slow down. Once I get on the highway it runs just fine. Is it my fuel filter and spark plugs?

when i turn the key it spins but does not start. i changed the spark plugs and put a new coil on. it still wont start. i think it is the crank sensor?

How to change a drive belt on 99 plymouth breeze

The tail lights are not working. I changed the bulbs, but no go. I have no owners manual, so I need to know which of the 2 fuse boxes contains the tail light fuse, and which slot it's in.

Do I need to replace the entire control arm? What will that cost?

I tried another transmission control module and still is draining. When i disconnect fuse drain goes away but comes back when plug it back in. Disconnect Transmission control module and reconnect it it goes away... Need more insight.

Replaced old cracked one with a brand new one. Car just stopped running about a month ago..cranks but wont turn all the way over.

I have to pull over and let her sit for a few min then she starts AND RUNS UNTILL SHE DIES AGAIN. WHATS WRONG WHY DOES SHE DIE

Car shakes when at a stop
Anyone know why ?? Thanks

when it shifts to second gear nothing is there its like it goes back to neutral, but it goes backwards fine , what can the problem be?

Water keeps getting in my trunk under spare tire ??

Oil in one spark plug
I replace the cover gaskets twice
And it's still leaking from that same one
Any ideas ??

I have a 1998 Plymouth breeze espresso. It is making a popping sound on my right passenger side in the front. I was told by a couple of people that its my tie rod. Can anyone tell me how much it will cost me to get it fixed.


when this happens it doesn't seem to be gettin power. engine will stay running properly and within a few seconds the power comes back. until this happens again. could happen 2 or 3 times per da.y. some days it may not at all

it has a valve tap and it literally came from nowhere, im hoping that if the valves are adjustable that i can just adjust the tap out of the enginge, somebody help

wait 20 minutes and car will start and run fine for awhile

the cooling fan stays on and won't turn off.

What happens is there is a thrush washer leak? will it ruin the car motor if continue to drive with the leak?

If I use an online manual is it easy enough to change out the heater motor and resistor myself?

Heater grinds when on or squeeks. Sometimes I can turn it off and then it will be ok for a few.

i have a 97 plymouth breeze and when i take off the #1 plug wire from the plug the engine idle the same( rough) an also #3 does it sometime , the injectors are working ok and i also switch aoround some of the plugs to be certain that idon't need plug or plug wires i dont know whats wrong. i also went ahead an changed the coil pack an the issue is still there PLEASE SOMEONE HELP ME!