Lincoln Mark VIII Questions

Answered Lincoln Mark VIII Questions

Ask a Question
View:RecentAnsweredUnanswered
have removed thermostat want to make sure I don't have air n system
have replaced radiator and water pump and thermostat runs great at idle overheats when I drive
The dash says to check exterior lamps and so I changed the bulbs in headlights and they are still so dim and it still says to check exterior lamps I don't understand what's going on
will run for about two week and then will not start set about to week and then start back up
I decided the control module was bad, replaced it with a used one, still no warm air. I also have no signal to the AC, which was one of the reasons I replaced the control, but getting heat is the first order of busin...
2014 dec. << for the past 2 years a few times now the engine turns and no ignition. 4 times these past 2 years i am told it's electrical and the "computer chip" needs replacing as e/thing runs perfectly on this car..a...
I know starter is okay, believe the second key which tried was not programmed properly and this shut down pats system, how do I start the car
worked for 19 yrs now the headlights don't come on without using switch..auto switch is on
I changed the oil and didn't know about turning off the air suspension. The only change I've noticed (driven approx. 10 miles since then) is a message on the Message Center about checking out the air suspension. Did...
Car wouldn't start. Got it to Autozone to be tested - was told it was alternator. Changed it. Drove around. Parked and in the morning it wouldn't start. Where do I start?
When this occurs, there is loss of power like plugs are fouled out and sputters when I press on the gas.
neither remote nor button inside will open it but tail lights flash
When car over heats' why does it shut of everything? I can't even jump start it. What is happening? I stopped to put water, lights don't even turn on its pitch black!
I'mhaving HID Conversion kit installed. Mechanic tells me dimmer switch has gone bad, although it seems to work to me. The switch changes from high beams plus gold side lights on to just gold side lights on. The low ...
I bought the harness to connect to the new radio but still get no sound
I replaced all the fuses and put in all new rear bulbs. All my break/tail lights work, now. However, my back up lights wont go on.
Experience misfires occur on a daily basis. mostly when I attempt to reach max speed of 65mph.
The test code shows 888 which is a pass. What could the problem be?
The alarm worked before the body work and the key pad.