Jeep Wrangler Questions

Unanswered Jeep Wrangler Questions

Ask a Question
View:RecentAnsweredUnanswered
The linkage is fine the vacuum houses going to the front wheels look fine. Any advice?
Noticed an error code in odometer 'no 605' Noticed TX shifted with 'hard noise 1st into 2nd just before start problem'.
console and air slowly turn on when key is in the on position
I just rebuilt the rear end. it had a Dana 44 with new disc and gears. when I take the rear drive shaft down, and spin the wheels you can still here it coming from the rear end.
My rubicon engine light came on so I went for a test drive with my dealerships garage foremen and he didnt have much to say about the problem other the my jeep is either plugged out the tail pipe or not getting enough...
jdc72748@yahoo.com I have already asked questions but I forgot to tell you I also changed the oil pump as jdc72748. a name for my jeep is poor jeep. I have the same question on 3/15/2015 and 3/17/2015 and more in...
I went to Auto Zone, then plugged in a Diagnostic device and said to change speed rotor? Do l need to take off brake rotor?
I have changed the oil pump strainer, checked the sensor use different oil 10-w50, I think, the switch when it's first starts the guage stays at the middle spot.
I have changed the pump, screen the switch
I have replaced the pump, screen.starter
After the fan is blowing for about 20 to 30 mins with the heat on on any setting it will start to turn on and off the finally not blow at all. So I shut the car off and then its fine again until another 10 or so mins ...
Car got stuck between gears shifting to 4wd got it out and then when i tried to turn the wheel wouldnt budge. Im not sure what happened but i checked the belt for the powersteering near the pump and it looks fine a...
At times various warning lights come on although truck runs well. Dash dials will sometimes spin. Car wouldn't start a few times. Problem since truck was new. Dealer is stumped, even with help from Chrysler. Various w...
I noticed this after having my clutch replaced. I was told last week that the through out bearing was vibrating could this be the issue? I took the vehicle back to the place I had the clutch put in and they are saying...
I have replaced Coil pack, plugs, injectors and complete fuel pump! Tested fuel psi everything looks good, once in a while it will start and idle perfectly. What else should I check? It does throw a misfire code on #5...
Took it to mechanic right away. Checked out clean when he drove it. Picked it up and drove it to work. 20-30 minutes into the drive, starts skipping/missing again, then goes away. This started 2-days ago and comes ...
How do you disconnect alarm? It won't fire or get fuel.
no previous problem hard shifting trying any gear automatic transmission