Hyundai XG300 Questions

All Hyundai XG300 Questions

Ask a Question
The car is making a load fan noise and has not stop being load at all and the car wants to skip when I drive when I am at the red light.
It did work for along time by simply pushing in on the switch and holding pressure on it , but now it does nothing no matter how you wiggle it
it had a diagnostic reading and some of the codes where 0141,0102 every morning when it was starting the tail pipe would smoke heavy and sometimes it would aisle up and down i was told its my air flow sensor or my eva...
Replaced fuses under HUD still no tail or break lights but the blinkers and back up light work fine
Took it into Hyundai dealer and they said the trans speed sensors are faulty.
MY XG 300 HAS A SHUDDERING PROBLEM I GOT IT USED THE DEALERSHIP TOLD ME THEY CORRECTED THE ISSUE BUT IT COMES AND GOES THE "SPORT SHIFT DOES NOT ENGAGED WHEN TRYING TO SHIFT UP SO WHAT COULD BE THE ISS...
cranks but will not run
Car is usually driven regularly. It was parked in driveway for about 10 days.It ran fine when it was parked. Now the engine turns over but it won't start or even hit a lick.
I Have a 2001 xg300 with 70,000 miles.Recently the brake, battery, TCS, and ABS lights are coming on, but only when it gets dark.Car doesn't stall, or seem sluggish? Bad fuses maybe
The car jerks when I first start out from a stop light or when I have stopped & and I push on the accelerator. And the check engine light comes on, then it goes off for a while, then comes back on again. Checked that ...
The ignition is on the dashboard and I can't get it out
Cleaned MAF sensor, Drove for 200 miles w/ no problems. Went back into limp home mode next day. Shop replaced MAF sensor, throttle body, throttle position sensor, now its worse. Instead of limp home mode, starts the...
the blower motor connection has no juice at all. the red wire to the relay is hot, the purple wire has no juice. relay isn't being activated.
My alternator had been overcharging my battery for an hour and a half, when I stopped and waited an hr I started the car and removed my negative cable all the lights, dash,headlights,a/c, flashed and car shutoff and I...
Meu carro teve um problema com a instalação do motor fios partidos agora não pega queima sempre a bomba de gasolina a placa EMC e aquece as bobines das velas como resolver?
P0715-says it's transmission input speed sensor error. What does that mean I can do? To fix. Also the other code p1159 . Variable intake motor malfunction. What are they. Thank you
popping and wont start. need to check timing marks. help!
bought an idle control sensor, still won't run right. I set it over one way it idles too high but accelerates, set idle normal and only accelerates to 2000 rpm. why?
I have taken off the first face but do not want to damage the puley.