1,216
questions

It done it a few days ago.but I went to jump it off.after a hour of trying to fix it.an it cranked.worked fine for few days now same problem.

I recently purchased this truck, 4x4 5.7v8 1997 silverado. my question is: When i start/turn key to on position the headlights come on and the green dash light shows the headlights are on. when i turn the headlight switch on the headlights remain on and the dash lights and rear lights come on, but the green dash indicator goes out. The other thing i noticed is with the headlight switch turned off and the vehicle is running if i depress the parking brake the headlights go out, they will come back on on if i turn the headlight switch on or release the parking brake. IS THIS NORMAL OR DO I HAVE A CROSSED WIRE SOMEWHERE?

1990 Chevy 1500 4.3 V6 Kept having to get a jump to start it so I replaced the battery and after a few days it started needing a jump again to start it so I took the positive off the battery while the truck was running to see if it was the alternator and the truck stayed running with the positive off the battery so I said it can't be the alternator and just yesterday I got a jump and right after the truck died after about 5 minutes of running and now it won't start back up I don't have a lot of money to replace this part or that part The truck sounds like it's dead when you try to start it and after 3 times of trying to start it It has no juice in the battery Can someone help me with this problem I'm a woman and know a little about motors and has to fix it myself just don't have money to replace parts that are not the problem

Replaced all bulbs & both modules. Will not work.

There is no indication that the truck will start
Replaced the starter because it was dragging before
Nothing changed
Diagnostic code reader continues to advise turn key off wait 10 seconds and turn key on again

Battery is good I tested all grounds seem OK. There's a dead circuit in both fuse panels. There's power to both auxiliaries. Any ideas?

Put truck in gear and it stalls out... idles fine but wont launch when in gear. Jacked up ass rnd of the tryck tginking the rear brakes might be locked up. But wheels were turning with out any issues. Lowered truck and and went into gear fine drove it around a bit parked it to change tires. Tried to move truck 2 days later.... same issue. All the power cuts out and truck stalls out. As soon as i launch. Its throwing a code for lean exhaust. Thinking it may be a fuel delivery issue. Fuel driping from TB.

My 4x4 switch says I'm in 4 wheel low, I am not. It's in 2 wheel. I've changed the actuator motor twice now, both salvage parts. I've changed the 4x4 switch on the dash board. It still says I'm in 4 wheel low. I've jacked the tuck up, only rear wheels spin, and it goes full speed. Any ideas on where to go from here?

It comes on after u have been driving it for 10 mins then stayshe on for bout 15 or 30 mins then goes off

I have replaced my altenator, water pump, idler pulley ,tensioner pulley and belt with no resolve

if i hold the gas it will run smooth for a few seconds but will start to spit and sputter and i have to feather the gas to keep it running and no trouble code

So is because I didn't put both washer on the crank sensor

5.7-4x4 z71, actually a 99 but with 98 body style. New brake switch @ break pedal

Getting no heat or air vents all heating sistems are working including fan a core

Ashtray and glove box lites blink with relay. There is a small blue LED on lite switch panel blinks 3x or 5x. When try to restart dashboard, lites blink. Starter does not engage. Stranded need help please.

Will not idle while backing, seems like when I hold the brake it dies

I want to do away with the fuel injection

Has had problems not starting. Would start at others it wouldn't. Was driving it yesterday and it backfired and stopped running.

After wide open throttle the cable remains in the open position. Is there a spring inside the transmission that may have come lose or come off? Or is the cable just worn out? Can't find a way to lubricate the cable inside it's casing.

it needs to be greased