Buick Century Questions

Answered Buick Century Questions

Ask a Question
View:RecentAnsweredUnanswered
Still not working. What could be the problem?
according to absolute auto express inertia cut off switch is drivers side beside the trunk hinge or pass side floorboard next to the kick panel
it all rusted and pipe would be cheaper to install
maybe that is why my car only starts when I pour gas down air intake. Inertia switch is fine.
Temperature gage is at halfway point and no Temperature light is coming on but after driving I turned off engine then the antifreeze started boiling. It first happened a few days ago but only did it one time that day ...
when i turn the key on my gauge reads out at 46 pounds but car will not start.
never been replaced, was sprayed with reg carb cleaner.
new fuel pump etc.? Is my problem the fuel pump inertia relay switch fuel injector relay or mass air flow sensor? 95,000 miles. I made the mistake of spraying reg carb cleaner. Could thia have damaged the mas air f...
91 Custom: Did the following: 1. Tested fan still works 2. Replaced Temp Sensor 3. Replaced the Thermostat 4. NO Trouble Codes 5. Tested ECM ( by unplugging he MAF Sensor, this caused trouble code car -car ran er...
Jumped wire from starter to battery it started up took wire off it died what is wrong is it pcm
The man tell me it just got new heads on it runs good only a Lil smoke
I fixed the thermostat put stop leak in, change waterpump it still is getting hot an when i stop it just poors out underhood drivers side could it be the radiator or heatercore or sensor what im puzzled need advise?
the ac will start cool and then after a while just blow warm air and when sitting in traffic the temp starts to slowly increase
I fixed the alternator and changed the spark plugs, change the ignition module and my starter is good. I have a push button from the starter to the battery and it turns over but won't start please help
I turn my head lights on and only the driver side low beam works I turn the high beam on and the passenger side works only I have no low beam lights??
Won't enter program mode for new key fobs, no 3 beep for program mode. And when locking with car door button it chirps 3 times but no lock till hit button again, every time. Horn does not work also. Just bought car...
If it is a sensor where is it located on the cooling system