I am new owner !!! However have a problem with the booster. The previous owner did disclose the problem : he had accidentally hit a speed bump and there is now a leak; and there was just not only a spark but a fire bomb out of the left muffler !! Can you fix this ? And estimated cost.
Thank you so much !!!

It turns over, its getting fuel, I've checked the coils, they are good, I've cleaned all the ground wire connections, I've replaced the starter relay assembly- no luck..I've pulled the cam tilt actuator it's operational, even swapped it with a known good one..same results,

My anti theft comes on whenever I open the door and the car is locked up. I had the master key but it was lost by a mechanic so I need to know if I have to remove the anti theft to get it going again, or if there is a way to leave it and get her running smoothly again

The headlights won't shut off till the passenger door opens and then one headlight won't even shut off how to fix it

brand new battery,

it had been sitting and i started it with out thinking now i am having a hard time starting . it i replaced the fly wheel starter and fuel filter .. i also neeed to know if there is a certain way the drive line goes on . do i need to spin it or something.

I need some help after i changed out my spark plugs on my 1990 nissan 300zx would start just fine but then dies out a little after like it was running out of gas so i canged out my fuel pump and checked the fuel filter nd it still does the same thing. Does anyone know why this is happening?

Replaced center support bearing. Everything else looks good.

The Dashboard lights went off on my 1986 300zx. I have power to the dimmer switch. (Not sure if the switch is good). My tail and brake lights work, all of the other lights work too. (headlights, glove box, overhead,marker lights,back up lights and audio headlight warning. I have heard that the switch can cause this but it is usually in with nonworking tail lights. Can I bypass the switch to test if it is the problem. If not do you have any other suggestions? thanks

Every time i try and start the car it doesn't remain idle.
Car fades up from 800rpm to about 1000rpm its slight but noticeable.
Im wondering if its the connectors/wires that hookup to the MAF.