Close

1999 Mercury Grand Marquis Questions

Get answers to questions about your 1999 Mercury Grand Marquis at RepairPal. Find solutions, diagnose problems and get back on the road.

Refine by vehicle
×
Choose your vehicle
No car image 94a1663db56199c5353592009e34aaa51078a2469bed068bb8d6f0ba43accf97
Get a Repair Estimate
Guaranteed by certified locations nationwide. Learn more
RepairPal estimates are guaranteed at over 1,700 quality certified locations nationwide. Learn more
105
questions

Like to buy a owners manuel 1999 GRAND NARQUIS

LOW HEAT Some said it's the ACTUATOR not openjng the BLEND door. Checked everything else

HEAT VERY LOW

and the flash part of the mfs works.all the running lights and turn signals work. thanks for any help.

I looked under the hood and the silver part of the air conditioner insulation has worn off. The inside "cotton" part is showing. Is it Ok to leave it like that or should I get the isulation replaced?

I think it goes to the emmission system, there is a black box looking thing that it and another hose is coming out of but I can't find where the hose goes.

i had rear axes done and put 1 32oz bottle of gear oil how much gear oil it take to fill

it is usually split somewhere when it is removed. What causes this. Dealership is no help at all!

it sometimes does cut off and sometimes it takes off by itself then the abs and traction control light comes on i took it to my mechanic he hooked it up to his computer it read that nothing was wrong what do i do

i have replaced the headlight switch and i still only have turn signals and hazard lights, no head lights

left rear shock and or rear left rear end is low in the morning but the minute I turn the ignition key it comes up to level

When I first start the car it runs rough for a few minutes..this a.m. I pressed on the gas, it moved very slowly then seemed to kick into gear and after that it was fine..this is the first time that happened...the rough start does not happen all of the time..no lights on dashboard

I have 1999 Grand Marquis and I think the engine coolant has leaked out. I heard this was a common problem with that model. Does anyone know what are the symptoms or costs to repair?

The cruise was working , but I had to push on button twice to make it come on . Now it doesn't come on at all ,checked fuses&wiring and found nothing visably wrong.

my truck lock and door locks dong work, do u think its a actuator that needs replacement?