weak brakes in reverse. all brake pads are new. brakes work fine in forward gear.

When I turn off the car and start it again, the gauges work for a minute, then stop working again, but the car still drives. After it sat for about a week, it took many attempts for the key to unlock the door, and when I tried to start it, it did not start. About a week later, the battery died as well.

Also, my mechanic did not do a diagnostic, but he thought that it might be the ignition, so he ordered and installed a new ignition; however, when he attempted to program the ignition with the program key, it did not program. Is my mechanic misdiagnosing my issue? And if so, what could be the issue?

coded for crankcase position sensor changed that happen before 6 months ago same sensor. now will no go at all.

I recently changed my daughter's combination switch and now it will not cancel automatically after completing a turn. I found a small brass ring on the floor before installing the new combination switch. I could not see where it could have came from. Need technical help. Thanks

sometimes when i go slow down or I stop the car, the engine
doesn't respond if I accelerate again, is like if I put the transmission in neutral or something like that. I need to turn off the engine and turn on again to continue. I think is a electric problem

noise in the rear of the vehicle when turning or backing up and sometimes while driving

after driving my car for a couple of errands that took about an hour I backed my MB into parking spot and shifted to park shut off car and removed foot from brake. as soon as I took foot off pedal car rolled. tried to start and now wont start any ideas first time happening

At first It started with clicking noise from vents when heater or air was turned on. Now all of a sudden without warning a loud knocking from under the hood.

I push the rear window defog button and the radio gets all static. is there a filter or something that needs to be replaced? i have 153k on it.

Wanted to change A/C Condenser for my car, but is it Parallel Flow or Tube and Fin Flow. please confirm. Thanks

We recentely purchased a used 2004 Mercedes-Benz C240 4MATIC. Once in a while there is a strange foul/burnt smell from the engine area, while driving, that comes strongly than goes away, but we have not noticed any leaks underneath the vehicle or any other symptoms that would indicate a problem….. Does anyone have an idea what may cause this?