Idle and acceleration problems on 1993 Buick Regal

My car has a strange idle and also when I would go to accelerate, I will push on the gas peddle and it lags, like it takes forever to speed up. And I have had the engine tested and the mechanic said that is was the ignition module...but my brother said that he just replaced that and it shouldn't be that. I don't have alot of money to be spending on testing...so if anyone has any suggestions please answer this question for me...Oh I just replaced my spark plug wires, but this was even happening before that. It was like an all the sudden occurrence as well. I really need to get this fixed asap. thanks again for any help and advice. ~Alex

by in Flint, MI on February 17, 2010
1 answer
ANSWER by on May 12, 2014
omg bro. im having this same problem. plz tell me you fixed it?
Related Items:
My regal is surging while idleing and hesitates like it is losing power when I accelerate. It o...
when i start MY 1989 ITS IDLES HIGH AND SHUTS OFF WHEN I ACCELERATE (NO CAT CONVERTER)
car starts and runs for 3 seconds and then shuts off. no fault codes found. i can start the car and then pump the accelerator like mad and keep the car running, but you can tell it is not running ...
Cuts out when accelerating,idles rough somtimes,other times its smooth,it acts like the fuel filter already changed,there was a loud whistle noise coming from the air intake and its beena good car
car idles fine poor acceleation rpms increase speed does not 110000 miles