Close
148
questions

Does CA require stock air filter/vacuum sytem for smog? Are the k&N systems worth using on a 99 civic?

I flushed radiator, new therm.,fan relay switch, fan still didnt always work so i wired straight to battery. Polarity,(direction of blades), differs. Could it be a sensor, the one near the therm? Should cooling fan Blow air into radiator or pull and blow air into block area?

no 2 cyclinder has low compression.. can it be a injector plug or exhaust valve..

just had the motor rebuild and i have all so tryed changing the ATF a few times it only helps for a few days the wright back on

I put a new catalytic converter in also changed the TPI. Also a new timing belt. When I drive on a flat it seems ok, but when I put the ac on the motor bogs down. I put a new radiator in also. It gets worse as the engine warms up, but it dosnt overheat.

try to look for the wiper relay for replace, but couldn't find it, where is the wiper relay locate at ??

okay my civic has cylindar 3 misfire had a tune up been keeping oil up still misfires compression check said 120psi- #1,2 #3 had 30psi #4 had 80psi. need know what i need to fix it. along the lines of rebuilding it

oil light came on and then car died. Waited 15 minutes, it started up again but died when put it in gear. Tried to start it again, nothing. It would turn over, just not start. This is the first time anything like this has happened. It does leak oil so I have to check the oil frequently. I have checked it in about 3 weeks though.

help after restart it shifts again for 5min then stops

Honda civic runs great, but noticed a smell when driving for about 30 minutes and when parked after driving it. it is not a lot, about tennis ball size. Smell minimal like an over spill of oil.

just put used trans in

Driver side works fine.
Passenger side tries to work for a split second.

The car was running them stop parked get out went return no instrument ligths or check engine,car won`t start.went turn the ignition key the cooling fan tunr on,no instrument ligths

I just replaced the radiator and the sensor that plugs directly into the thermostat (don't know why I can't think of the name of it). And now my car will not start, or go into gear. When I turn the key to the "on" position, I do not hear the "click" from the gear shift after applying the brake. I checked all the fuses, and all look good. Any ideas??

I recently replaced my radiator, and I hear this "honking" noise upon acceleration and at idle...I THINK it's coming from the resevoir...can anyone help?