» » »

Dodge Q&A

Ask Your Question

1993 Dodge Dakota Question: has anyone else out there had a problem with dead turn signals ?

 

Question

bobcat364, 3.9L V6, Fort Loramie, OH, January 18, 2014, 11:19
 Rookie

everything else electrical seems fine,and is not the bulb...

2 Answers
Flag This
  • Answer #1

    pushrod January 18, 2014, 11:25
    Profile_thumbnail
     Master

    Only one light? All signal lights?

    Flag This
  • Reply

    bobcat364, January 18, 2014, 11:55
     Rookie

    Turn signals only... Driver, & Passenger side... Been using hand signals
    And its non to warm out lol...

    Flag This
  • Reply

    pushrod, January 18, 2014, 16:10
    Profile_thumbnail
     Master

    10-4 on not to warm! Check all fuses to start with.

    Flag This
  • Reply

    bobcat364, January 20, 2014, 11:49
     Rookie

    Ok this is what I've come up with looked at a on line manual

    Of the fuse configuration and found that its the # 11 fuse 20 amp but can't Manuver to see what I'm doing and found my hazards arnt working either... But any way thanks for your time, but I think its going to the shop before I screw to much up by trying to fix it myself

    Reply
    Flag This
  • Answer #2

    Doughface1 January 24, 2014, 23:39
     Rookie

    If you have in fact verified that the fuse is not blown,in the same area where the fuse are located you will see two round about the size of a golfball sized units.These are flasher units,one controls the turn signals and the other the emergency flashers.Check that first,then I would suspect a bad ground or perhaps broken wiring somewhere along the wsy.

    Reply
    Flag This