157
questions

that could cause both to quit or just coincidence and I got two separate problems. they both quit about the same time the shift indicator cable broke. haven't replaced that part either

It doesn't rock that much, but a noticeable amount. It also makes a surging noise along with the rocking. The truck is in gear when it does this.

I have a problem with the truck starting from time to time. I turn the key the dash red lights go out but the starter does not get power. I wait around 15 minutes and the truck starts as though nothing is wrong. I need to know if this is a fusible link issue or some other wiring related issue that has the ability to solve the starting problem on it's own.

1999 250 SD, v10, auto, 4x4, crew cab. 209,000 miles. Service engine light came on then went off. Started sound like it was missing and shaking a little at idle and in gear. Changed plugs. Didn't changed. Running worse after trip down the road. Shaking and losing power under 40mph. Getting worse. No previous problems. Any ideas? Thanks!

1999 250 SD, v10, auto, 4x4, crew cab. 209,000 miles. Service engine light came on then went off. Started sound like it was missing and shaking a little at idle and in gear. Changed plugs. Didn't changed. Running worse after trip down the road. Shaking and losing power under 40mph. Getting worse. No previous problems. Any ideas? Thanks!

All of a sudden it started to get a stutter on take off and when I come to a stop it vibrates the whole truck

I also Have a code for my evap system want to change hoses first

plugs were replaced along with coils and wires. no help. rainy weather seems to promote problem. When dry for a few days, it comes out of it.
codes p1458,p1460 were also seen when scanned

plugs were replaced along with coils and wires no help rainy weather seems to promote problem
codes p1458,p1460 were also seen when scanned

plugs were replaced along with coils and wires no help rainy weather seems to promote problem

plugs were replaced along with coils and wires no help rainy weather seems to promote problem
codes p1458,p1460 were also seen when scanned

We took it to a desile mechanic and he could not duplicate it. replaced both batteries, they went through all the wiring, The horn does not work, changed the alternator. What else ??????