73
questions

vehicle is in limp mode, no speedo and displays code 743 torque converter clutch solenoid. needs a new tcm?

My windshield wiper washers are very weak. The left side is barely shooting fluid onto the windshield and the right side doesn't squirt at all. When I place my finger over the left nozzle, the right nozzle begins shooting water out but only to the base of the windshield.

Question: Should I be looking to replace the nozzles or wiper pump(s)?

what are the dangers with this, what might it be

I replace my radiator. And the thermostat. At firts when I did the radiator . I drove it and it overheated right at the corner.so I went and replace the thermostat.and no over heat or nothing.but I been putting antifrezze and it gows lows.it doesnt go all the way empty just on the low line.? I dnt kno what seems to be the problem

Everytime I fill it up it seems to go low.but no leaks or anything on the ground..also my car does not overheat. But theres smome coming out like if it would over heat.any advice?

sway bar passenger side was left loose so it warped the strut replaced it and the sway bar on both passenger and front side only to get a clunking on the driver side nothing else is loose down there and theres clunking on the driver side so i went to do bushings but dont know how to do the driver side

Won't go reverse

We recently replaced the battery and it seems like over the last few weeks when I am at a stop sign or red light that the car is acting like it wants to cut off. Once I push on the gas to go it seems fine.

Sometimes, when the brakes are used on wet/icy roads, they fail and feel like they are ... just flying out from under the van independently and uselessly (the only way I can think of to explain it)

The radio stopped working and the only thing I can think of is the fuse is out. I can't find it though. The only fuse box i can find is under the hood, is there another one.

monitor voltages on sensors map, maf, compreesion is 160 -170 no big varaitions EGR valve cleaned what is next...need inspection last week

I CHANGE ALREADY OXIGEN SENSOR,MAP SENSOR, PCV VALVE, COMPUTER, AND IGNITION COIL BECAUSE A BAD TUNE UP NOW I HAVE A P040 CODE IN MY VAN. INEED TO KNOW WHAT GOING ON. THE VAN RUN SMOOTHLY NOT PROBLEM AT ALL.

Engine light on code 0700 Trans control
module.

I said earlier new wires, new plugs gapped properly, new ignition coil pac, had vacuum checked, auto zone does not believe it is a crankshaft monitor, at highway speeds no hesitation so not the fuel filter they say, so they believe injector #4 is misfiring randomly ..because the light goesout at time and then comes back on 30 miles later i now waited after the clear and return of lite on then drove another 100miles...it is on again ...so what is the likely hood it is an injector on cyl #4...thanks bioman

after changing plugs, wires, and coil pac ..my check engine light light came on it took 75 miles to clear about 25 miles later went in for vehicle emmissions check...it failed with same code P0304 ...is it too soon for the secondary code to clear from the computer.......