49
questions

just changed the radiator and the radiator fans wont turn on

I've changed the master switch, all fuses and relays and both motors.
I AM getting power to the back at the motors they're just not functioning.

The van starts but doesnt go into reverse and does not go out of first gear. We have replaced both speed sensors and the solenoid pack. What else could it be?

when light came on next thing it killed the battery what do you think it could be sensors or what. thanks

After about a week of not driving the car, and probably not having the rear hatch fully closed, the battery died. I recharged the battery, but four of the pushbutton controls (rear window wiper, washer, plus, plus, on the center to the lower left of the radio/CD player) small lights come on whenever the engine is running, but not when the engine is off. What can I do to get the button lights to function properly? (I suppose to not be on whenever the function the button controls is not on. By the way, all the functions work normally.

It doesnt even turn over.

is it right front then left rear then left front then right rear

I have a 98 chrysler town and country all of a sudden while I was driving the front end starting grinding bad. The brakes have been replaced. I just want to know what else it could be.

Please i have a voyager here (chrysler) there is an indicator on the dash and any time this indicator is flashing the car will not kick,the indicator is alarm set. But there is one funny thing that is happening, when ever i plug in my scanner into the car and left it there it will be working very well, and if scan it there will be no code found, please help.

ac lights blinkng after battery change

I have 1998 Chrysler T&C, the reverse lights don't work, bulbs/fuses checked okay. Please help


Hi Johnny, I went out last night, took out all of the bulbs as you stated and went through the process. There were sockets that I cleaned and I did check all of the assemblies..one by one! Right now the flashers work and so do the hazards. Thanks for taking the time to help with this. PROBLEM..... We took the car out tonight and the turn signals worked fine going to town and running a few errands. Just when I remarked how nice it was to have them and not to have to worry..bam...they quit working!!! Grrrrr. We had changed out one of the connector units on the front so I am going to double check the wiring on that to be sure the wires are all secure. Beyond that I am at a loss. Any more ideas?? Thanks again..Rennae

Taking your advice I went out and double checked the fuses. Sure enough the fuse for the hazard lights was bad. I put in another but noticed a spark and the light came on for a split second then the fuse blew again. I went inside the car to see that I had left the hazard switch in the on position. I turned it off took a small piece of sand paper, cleand the corrosion and then replaced the fuse again. This time when I started the car and flipped on the turn signal it popped on but only for a couple of clicks and then quit. The fuse was blown again! I am going to check the bulbs but let me know if you have any other suggestions. Thanks so much!! R

We changed the battery out for a new one. That is when we noticed that the cruise control no longer worked. Also, we noticed that the turn signals and hazard lights do not work. I checked all of the fuses but they are okay.

WHAT IS THE DRIVE CYCLE FOR A 1998 CHRYSLER, TOWN & COUNTRY LX V6 3.3L 201CID FI FLEX N G EGM MINI-VAN?
MINI VAN