48
questions

when I stopped the engine causes the car to lunge and will die also will not idle

and its leaking transmission fluid.

i have brand new dogbone engine mounts and i was wondering if i need it our not. i was told its a rubber piece to screw onto the mount i don't know for sure

After the flood it ran for two days then it stopped running.

the battery light, oil & coolant light come on when the key is turned to Aux but when I start the car all lights turn off and do not come back on, does that mean my car is ok ? I just want to know if there is something wrong with the car or engine will the light(s) come on and stay on even when I'm driving ?

but then started dying when stopping,, i changed spark plugs and that made it worse

I got hit by some lady today on the drivers side - I need to know the basic break down of the pieces attached to the tire - it appears that she bent the piece attached to it causing my tire to lean in some at the top. Is this an individual piece I could take off and replace, or is it something more? it appears to be just the piece attached to the tire that is bent the axle is fine. If you know anything about this - the repair - or price any help would be greatly appreciated!

I think it is calipers and rotors in the front and drums and shoes in the rear is there anyway to tell which set is causing the pedal to pulsate ?

I want to convert my ac. my car is not making cold air when I turn on the ac..it's blowing, so i know it's not the compressor.

I have fuel injectors that short out and kill the engine.I replace the faulty one and it runs great for awhile and then another one will do the same. I have been installing used injectors. Should i try some new ones or is something else going on. The voltage is in range.Maybe the injector driver in the pcm is faulty and buring out the injectors?

cheryloertel@yahoo.com

Where is it located and how much should it cost. Can I do it myself--is it easy to remove etc. Are there any pics to assist me.

it cranks wont start wat do i do

idles bad was working fine parked at work and when i got off now it seems like it aint getting the right amount off gas too air when i tried too take off it was jerking bad when i tried to go in reverse it just died my cousin thinks its the o2 sensor any one got any ideas

also had diagnostic on 1993 chevy lumina the code was 33 which means map sensor or massive airflow sensor or both but cant locate the massive airflow