2003 Buick LeSabre Questions

All 2003 Buick LeSabre Questions

Ask a Question
it jerks a lot when driving, I put in new plugs, wires and fuel filter and still does, does not run rough, never has, sometimes when at a light with my foot on the brake it will lurch forward.
When I use the front power door lock the back two doors don't lock. Also the back two windows won't roll up or down. It's as though there no electrical getting to the windows and door locks.
Doesnt look like water pump gasket.what is that hard rubber line from housing to block?could that be the culprit or housing be cracked?
When I get out of my car it smells hot (like antifreeze). The dummy light doesn't read hot. The digital temp is in the same normal range it has always been in. I have coolant in my over flow so I assume there's coolan...
i replaced the thermostat,sensor, fuze,and got a radiator flush. Also the thing in the fan is closed and it not the heater coil CUZ no antifreeze is coming THROUGH. A guy said may be the water pump. What could it be??
My radio shorted out in my 2003 buick lesabre custom, and all of the lights and gauges stopped working in the dash besides the speedometer, and the security light. I had someone try to read the problem with the scanne...
Replaced the idle control valve, tpc, fuel filter, fuel pump and problem is EXACTLY the same. Kills sometimes when i take my foot off the gas,,,,have to press on gas to start up, idles rough sometimes. I'm at my wits ...
unknown driver showed up wouldn't crank up until I unhooked and re hooked battery. Parked then next day did the same. Got it started with battery unhook, re hookup. then security light showed up wouldn't start at all ...
The tire blew and it would turn over but no gas I found the wires and spliced them it started and I drove a little further and it tore again spliced them and now I can barely hear the horn but engine won't turn over a...
I had a blowout on the back passenger side it broke some wires causing my fuel pump not to come onI splice them back and it started just fine and drove good but it happened again I'll splice them back and now it won't...
and it tore some wires I tried starting it and the fuel pump wouldn't come on so I splice the wires back together and it started and drove fine then it tore again I spliced them back and now it won't turn over or show...